Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

MUSICAL SUNDAYS-PAPHOS HARBOUR

Είχα την ευκαιρία να παρευρεθώ μαζύ με καμμιά 200 τουρίστες και όχι μόνο στην χθεσινή συναυλία που διοργανώνει ο ΚΟΤ στα πλαίσια του προγράμματος "Μουσικές Κυριακές".
Κάθε Κυριακή παρουσιάζονται διαφορετικά είδη μουσικής απο μεσαιωνική,δημοτική μέχρι ροκ μουσική.Τζαζ,κλασσική δωματίου ακόμα και χορωδίες.
Πάντα όμως το ίδιο πρόβλημα.Εν μέσω πεζών και καρεκλών οι του Δημαρχείου αδυνατούν να κλείσουν τον βοηθητικό δρόμο που οδηγεί πίσω απο τα κτίρια (παρεπιπτόντως υπάρχει ακριβώς δίπλα στον χώρο υπαίθριος χώρος στάθμευσης που χωρεί πάνω απο 500 αυτοκίνητα) και οι κούλουφοι πρέπει να περάσουν μέσα απο την....συναυλία.
Τυχαία πέρασε και ο αντιδήμαρχος Μάκης Ρουσής και όταν του παραπονέθηκα είσπραξα την εξής απάντηση :"Μα τι θα πούν οι εστιάτορες?"
Τωρά αν υβρίσω ξανά θα μου θυμώσει η γυναίκα μου που εργάζεται στον ΚΟΤ και ήταν παρούσα στην χθεσινή πολύ ωραία εκδήλωση.



3 σχόλια:

Petros Mavros είπε...

Τυφλός τυφλόν οδηγεί εις χάντακαν πέσουσιν. Αν η Πάφος θέλει να γίνει καμία φορά μια μικρή Ευρωπαϊκή πόλη πρέπει να απελευθερωθεί από τούτους τους αχρήστους «άρχοντες» που εμείς οι ίδιοι εκλέγουμε.

koutso είπε...

@Πέτρο,

δεν ξέρω αν γνωριζόμαστε άλλωστε είναι άσχετο όμως σε ευχαριστώ για την επίσκεψη σου και για το σχόλιο.Αν το όνομα είναι αληθινό τότε διπλά σ'ευχαριστώ γιατί θέλω να αποκτήσει το μπλόκ φωνές συμπολιτών μας και όχι μόνο που δεν αντέχουν άλλο να βλέπουν την κατάντια μας...

κουτσοφτου είπε...

@Πετρο Μαυρο

Καθηγητη,τα ειπαμε.Δεν υπαρχουν ανατροπες στα κατεστημενα..Μπορει να υπαρξει καποια ελπιδα μεσω τεχνολογιας.Ασ προσπαθησουμε εστω και την δωδεκατη.