Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

TA NEA ΜΑΣ ...ΦΡΟΥΤΑ


Απο την πρώτη Ιουνίου θα λειτουργήσουν οι καλάθοι περισυλλογής υλικών για ανακύκλωση. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Ομως για ακόμη μιά φορά μας "πιάνουν" απροετοίμαστους.Η φωτογραφία δείχνει ότι όπου τους καπνίσει τους τοποθετούν απλά γιατί ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΑΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ,πράγμα που θα έπρεπε οι τεχνικές υπηρεσίες να είχαν επιλύσει προ καιρού.
Αντί αυτού καταλαμβάνουν και πολύτιμους χώρους στάθμευσης.
Αυτή η ....όμορφη εικόνα είναι απο το μοναδικό χώρο στάθμευσης 20 αυτοκινήτων εντός της κύριας οδού του εμπορικού κέντρου στη Πάφο.
Θαυμάστε μας.....αισθητική κουλούφων.
 ΣΗΜΕΙΩΣΗ:για να είσαι κούλουφος πρέπει να έχεις τέτοια αντιμετώπιση που να δείχνει όλων των ειδών και μεγεθών διαφημήσεις,μηχανάκια στα πεζεδρόμια,καλάθους μέσα στους χώρους στάθμευσης,πανάθλια κτίρια,προβολείς φωτισμού και μετρητή ΑΗΚ όπως τους εβόλευσε σε συνάρτηση με την μηχανή έκδοσης εισητηρίων και πιό κάτω πανάκριβα καταστήματα που δίπλα τους παρκάρουν πανάκριβα αυτοκίνητα.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΛΛΩ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΦΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ MAIL ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ.

9 σχόλια:

MARINOS είπε...

Είμαι μαζί σου!

Είμαστε της επιφάνειας.

Εμάς στην Αγλαντζιά εκεί που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν όλοι οι κάλαθοι ανακύκλωσης σε ένα σημείο ανα περιοχή (για γυαλί/χαρτί/μεταλλικό) τωρά σκορπίσαν τους καλάθους.

Έτσι όταν εμείς οι κυπρέοι αποφασίζουμε να πάρουμε τους καλάθους όλους μαζί για ανακύκλωση που κρατούσαμε τόσο καιρό, εκεί που παλιά πηγαίναμε σε ένα σημείο και τους τοποθετούσαμε στους κάδους, σήμερα παίζουμε κρυφτό μες τους δρόμους για να έβρουμε τον ανάλογο κάδο ανακύκλωσης...! (ή όπου έβρουμε ΈΝΑΝ κάδο τα αφήνουμε ΟΛΑ εκεί!)

koutso είπε...

@ Mαρίνο,
Τζιαί 'γω που ενόμιζα ότι στη Λευκωσία δεν έχει ...κούλουφους!

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous είπε...

Ο νούς που έχουμε δεν μπορεί να ασχοληθεί με την αισθητική. Ούτε και με πρακτικές εφαρμογές. Δυστυχώς.

Εσύ, επέμενε! Καλά κάνεις.

koutso είπε...

@αντικακομου,
ήμουν που ήμουν δακτυλοδικτούμενος,σε λίγο θα γίνω καταζητούμενος.ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΟ ΜΑΛΗΣ.
Θα "πυροβολώ" συνέχεια....

Aceras Anthropophorum είπε...

Να φανταστείς ότι δακάτω το κράτος μας επλήρωσεν ένα χρόνο ερευνητικό πρόγραμμα στο πολυτεχνείο για να τους κάμουμε μια μέθοδο για να επιλέγουν χώρους για τες δημοτικές τζιαι κρατικές υποδομές τύπου κέντρα συλλογής ανακυκλώσιμων, skateparcs, χώρους κομποστοποίησης, αθλητικά γήπεδα...

Αν σου κάμνει που εν στα γαλλικά, να σου το στείλω

antidrasi25 είπε...

Κανονικά έπρεπε να ξεκινήσει και να υπάρχει ενημέρωση του κόσμου για την ανακύκλωση πριν να έρθουν οι κάδοι και να ξεκινήσει το σύστημα ανακύκλωσης στην Πάφο.

Αλλά πρέπει να πρωτοτυπούμε πάντα, όπως έγινε και με τον Χ.Υ.Τ.Α.

Έπρεπε κάθε μέρα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μιλώ για τα τοπικά μέσα, να ενημερώνουν το κόσμο για την ανακύκλωση. Έπρεπε να είχαν στείλει ενημερωτικό υλικό στα σπίτια έτσι ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος και να ξέρει γιατί πρέπει να κάμει ανακύκλωση και πως να την κάνει.

Έπρεπε να γίνουν πολλά πριν βάλουν τους κάδους μέσα στην πόλη. Με την τοποθέτηση τους, δεν σημαίνει ότι κάναμε το καθήκον μας σας Δημοτικό Συμβούλιο.

Δυστυχώς έτσι λειτουργούμε μία ζωή. Κάνουμε πράγματα χωρίς σχεδιασμό. Απλά και μόνο για να τηρούμε τα τυπικά της υπόθεσης.

chrys είπε...

Φίλε παρα να τις στείλεις του δημάρχου στο email του να κάμεις το εξής:
Τύπωσε το post σου και βάλτο σε ενα δέντρο στο κέντρο (αν έβρεις). Ο δήμαρχος σε κάποια φάση θα δεί το δεντρο, θα θέλει να το κόψει και θα δεί το post!!!

koutso είπε...

@αδέρουμ,αντίδραση και chrys,
Στο Κοινό Συμβούλιο που παρευρίσκομαι αντί να αναλώνουμε την ενέργεια μας σε διορθωτικά μέτρα του προηγούμενου Τοπικού Σχεδίου,το οποίο περιγράφει ,κατά φιλολογικό τρόπο σε 250 σελίδες την πολιτική ανάπτυξης της επαρχίας Πάφου και όχι μόνο,αντί να δούμε γιατί και πως πήγε στραβά η εφαρμογή του Σχεδίου,τι πρέπει να προστεθεί και πως μπορούν οι τοπικές αρχές να απαιτήσουν την εφαρμογή της νομοθεσίας ασχολούμαστε με επιπρόσθετη φιλολογία.Οτι προτείνουμε θα πάει στο Πολεοδομικό Συμβούλιο και αυτοί θα κόψουν και θα ράψουν.ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ....

κουτσοφτου είπε...

@μαρινος ασερας κρις αντιδραση25 κακομουτσουνος κουτσο

ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΛΑΒΕ ΥΠ ΟΨΙΝ.